Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 122 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 400 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 2018
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
ÚJÉPITÉSŰ HÁZ A BELVÁROSBAN
AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
Kecskemét belvárosában, az Uzsoki utcában eladó egy 2018-ban épitett, nagy teraszos, nappali + 3 hálós , modern felfogásban, igényesen kivitelezett családi ház.
AZ INGATLANRÓL
A 400 nm-es telken a ház és a kocsibeálló mellett felépült egy 28 nm-es épület, mely egy önálló minigarzonnak ad helyet.
A nagyméretű terasz körbeöleli a házat,minden hálószobával közvetlen kapcsolatban áll. Innen jutunk a főbejáraton át a házba is.
Az előszobából jobbra a nappali – étkező részbe jutunk. A majd 50 nm-es helyiséget nagyméretű ablakok határolják, igy egész nap fényesen ragyog. A konyha külön áll, átjáróval kapcsolódik a nappalihoz, melyre igény esetén ajtót lehet tenni.
Szemben az egész házon végighúzódó folyosóról nyilnak a hálók, a fürdő + WC és a mosókonyha, ahol a második WC és mosdó található. A fürdőben kád és tusoló is van.
Az épitkezés során műanyag, thermoüvegezésű nyílászárók, modern hideg és melegburkolatok, korszerű világitástechnika és légkondicionáló került beépitésre. Az ehhez a stilushoz illő gépesitett konyha praktikus és elegáns.
Fűtése cirkó rendszerű, padlófűtés +radiátorok
A LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 122 nm
Nappali: 43,42 nm
Hálószoba: 12,6 nm
Hálószoba: 12,3 nm
Hálószoba:12,2 nm
Konyha: 7,4 nm
Előszoba: 6,9 nm
Fürdő+WC: 6 nm
Mosókonyha + WC: 9,6 nm
PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA:
Parkolásra a kerten belül van lehetőség.
A közlekedése kiváló, pár perc sétára van a vasútállomás és a buszpályaudvar is. A belváros hivatalai, szórakozóhelyei, turisztikai látványosságai karnyújtásnyira találhatóak ugyan úgy, mint az iskolák, bevásárlóhelyek, orvosi rendelők és gyógyszertárak .

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK
******************************
- INGATLAN ADÁS-VÉTEL
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE
- TELJES KÖRŰ ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS
- LAKÁSCÉLÚ ÉS SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITELEK, BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS
- VÁLLALKOZÓI HITELEK TELJES KÖRŰ INGYENES ÜGYINTÉZÉSE
- EGYEDI KEDVEZMÉNYEK
NEW HOUSE IN THE CITY CENTER
LOCATION OF THE PROPERTY:
For sale in the downtown of Kecskemét, on Uzsoki Street, a sophisticated family house built in 2018 with a large terrace, living room + 3 bedrooms, modern concept.
ABOUT REAL ESTATE
On the 400 sqm plot there is a 28 sqm building next to the house and the driveway, which can accommodate an independent minigar.
The large terrace encompasses the house and has direct access to each bedroom. From here we get to the house through the main entrance.
To the right of the hall we enter the living - dining area. The room of almost 50 sqm is surrounded by large windows, which shine bright all day. The kitchen is separate, connected to the living room with a gateway, which can be made a door if needed.
Opposite the corridor that runs the whole house are the nets, the bathroom + toilet and the laundry room, where the second toilet and sink are located. The bathroom includes a bath and shower.
During the construction, plastic, thermo-glazed windows, modern cold and warm coverings, modern lighting technology and air conditioning were installed. The mechanized kitchen suited to this style is practical and elegant.
The heating is circulating.
FLAT SIZES:
Total size: 122 nm
Daytime: 43.42 nm
Bedroom: 12.6 nm
Bedroom: 12.3 nm
Bedroom: 12.2 nm
Kitchen: 7.4 nm
Hall: 6.9 nm
Bath + WC: 6 sqm
Laundry + WC: 9.6 sqm
PARKING, TRANSPORT, INFRASTRUCTURE:
Parking is possible in the garden.
The public transport is excellent, just a few minutes' walk from the train station and the bus station. Downtown offices, nightclubs and tourist attractions are within easy reach, as are schools, shopping, medical offices and pharmacies.

Ár

Irányár 74 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 Mutasd
Email info@ Mutasd