Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 295 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+3 félszoba
Telek terület 795 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2010
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
BUDAPEST KÖZVETLEN HATÁRÁN, HIDEKÚT FELŐLI RÉSZEN PANORÁMÁS, KÖRBENAPOZOTT CSALÁDIHÁZ ELADÓ!

INGATLAN HELYSZÍNE:

Budapest közvetlen vonzáskörzetében- a szó szoros értelmében a Budapest táblától pár száz méterre-Solymáron a Völgy utcában eladásra kínálok egy 795 nm-es telken fekvő 124 nm alapterületű 3 szintes panorámás családi házat. Az ingatlan csendes, rendezett, biztonságos kertvárosi részén új építésű házak környezetében helyezkedik el.
Örökpanorámás. Fekvésének köszönhetően meseszép panoráma nyílik elénk a budai hegyekre és a környező hegyoldal szép házaira.

Legfőbb előnye mégis a csodálatos panoráma mellett, hogy a főváros határán helyezkedik el, kiváló az infrastruktúra a környéken. Gépkocsival 15 perc alatt a központban vagyunk. Tömegközlekedési eszközzel /264,164, és a 64-es busszal /20 perc alatt jutunk el a Hűvösvölgy végállomásra, ahonnan akár busszal, akár a kötött pályás 56A, 61-es villamossal a Széll Kálmán téren vagyunk, ahonnan a város bármely pontját elérjük tömegközlekedési eszközökkel.
Közelben van számos bevásárlási lehetőség/ Aldi, Lidl, Spar, Cba/, iskola, óvoda, orvosi rendelő, benzinkút, ahol folyamatban van az elektromos töltőállomás kialakítása. Másfelől gyalogtávolságra vannak kirándulóhelyek azok számára akik a szabadidejüket sportolással, aktív életmóddal szeretnék eltölteni.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Eladó Solymáron, csendes részen a Völgy utcában egy nettó 295 nm-es 3 szintes, belső lépcsőházzal rendelkező családi ház. Az ingatlan területére elektromos kapun keresztüljutunk be. A ház előtt egy gyönyörűen karbantartott növényekkel beültetett kert található, ahol egy kis halastó is kialakításra került.

A pinceszint bruttó 124,22 nm, 96,5 nm nettó, azaz hasznos alapterületű.
A pinceszinten fedett beállón keresztül jutunk a garázsba. Innen egy közlekedőn keresztül a mosókonyha, kamra, gépház-kazán, wc, szauna és a nehéz fárasztó nap után kikapcsolódást nyújtó medence érhető el.

A földszint 124,22 nettó alapterületű. Megközelíthető a pinceszintről, az udvarról hatalmas, 40 nm-es teraszon keresztül, valamint a konyha-étkező irányából, ahol az ingatlan közvetlen kertkapcsossá lett kialakítva.
Ha a teraszon keresztül lépünk be az ingatlanba az előtérből szembe a konyha-étkezőbe jutunk+kamra, ahonnan balra egy tükrös beépített gardróbszekrényekkel beépített közlekedőn keresztül a hálószobába jutunk. A gardróbbal szemben tágas hidro-masszázs sarokkádas, zuhanyzós mellékhelyiséges fürdőszoba kapott helyet. Jobbra van a tágas kandallós nappali ahonnan impozáns kilátás tárul elénk a budai hegyekre.

A tetőtér 74,3 nm hasznos területű. Központi helyre egy tágas társalgó került, ahonnan 2 nagyszoba, fürdőszoba, gardróbszoba nyílik. Ehhez a szinthez 6 nm-es erkély tartozik.


A HÁZ MÉRETEI:

A lakótér 3 emeletből áll, összesen 295 nm.

A pinceszint összesen 96,5 nm.
Garázs 20,5 nm, fedett beálló 40 nm, mosókonyha 12 nm, kamra 9 nm, wc 2 nm, kazántér 5,3 nm, medence 32 nm, közlekedő.
Földszint 124,22 nm. Nappali 32,2 nm, étkező-konyha 20 nm, kamra, hálószoba 18 nm, fürdőszoba, közlekedő, előtér, terasz 40 nm.
Tetőtér 74,3 nm. Társalgó 16,5 nm, gardrób 4 nm, fürdő 8,5 nm, szoba1 20 nm, szoba2 23 nm, erkély 6 nm.

Belmagasság: 2,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A fűtést és a meleg vizet Vaillant gáz cirkókazán biztosítja. A ház kifűtése padló és radiátorokkal történik, valamint a kandalló fatüzelést tesz lehetővé, amely nagyon hangulatosan ad meleget a hideg téli napokon.
Medence: fűtéssel, ellenáramoltatóval és víz alatti masszázs funkcióval rendelkezik.

KÖLTSÉGEK:

fűtés, víz, villany fogyasztás alapján. Jelenleg 28 e Ft a ház rezsije. Ha a medence is üzemel a költségek változnak.

Kiköltözési idő 3 hónap.

Igény esetén a szomszédos 1358 nm alapterületű üres telek is megvásárolható.

Helyszínrajzot és részletes alaprajzot kérésre küldök!

I.ár: 179.8 MFt

Ár

Irányár 179,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Gallyas Noémi
Telefon +36 20 375 0 Mutasd
Email bh.gallyasnoemi@ Mutasd