Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 87 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+3 félszoba
Telek terület 421 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Épület szintje 1
Energetika nincs
INGATLAN HELYSZÍNE:
Kerepesen a Panoráma lakópark Szilasligeti felén a Bodza utcában új építésű házak között, csodálatos panorámával nettó 87 m2 hasznos lakótérrel rendelkező ikerház felek eladók!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ingatlanok falai 30-as Rothmeyer P 30 NF téglából készülnek, fa födémmel, betoncseréppel fedve. Nyílászárói korszerű műanyag termofor kivitelűek, 3 rétegű üvegekkel szereltek. A fűtésről és a meleg víz ellátásáról kondenzációs gázkazán fog gondoskodni, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal. A 2021-es energetikai követelményeknek megfelelve, kiegészítő fűtésként megújuló energiát használó levegő-levegő hőszivattyús inverteres klímák kerülnek beszerelésre, melyek az ingatlan hűtését is fogják szolgálni.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A biztonságot riasztórendszer biztosítja. Az utcafronti kerítés zsalukőből készül fa betétekkel. Választható burkolatok az ár részét képezik (Hidegburkolat:5000 ft/m2-ig meleg burkolat:3500 ft/m2-ig)Az utcafronti ikerfél 279,56 m2 kizárólagos használatú telekrésszel, a hátsó ikerfél 421,44 m2 saját telekrésszel rendelkezik. Kérésre szívesen átadjuk a teljes tervdokumentációt.
A kivitelező a közelmúltban több ingatlant épített Isaszegen, melyeket közösen értékesítettünk már. Az elégedett új tulajdonosok biztosítanak lehetőséget a birtokba vett kész ingatlanok megtekintésére, melyeket szívesen megmutatunk referencia munkaként.

KÖLTSÉGEK:
Méretéhez képest, műszaki felszereltségének köszönhetően jelképesek havi költségei.

PARKOLÁS:
Udvaron Utcán,lehetséges

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Ár

Irányár 61 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név BH Újbuda
Telefon +36 70 944 Mutasd
Email bh.ujbuda@ Mutasd