Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 588 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1973
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
AZ INGATLAN ELŐNYEI

> KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS: csendes (átmenő forgalomtól mentes) kis utca, új építésű házakkal körbevéve, kulturált, barátságos szomszédokkal. A helyi busz pár perces sétával elérhető.
> KILÁTÁS: az emeleti nappali ablakából a pilisi hegyek látványában gyönyörködhetünk, a többi ablak a kertre néz.
> JOGILAG ÖNÁLLÓ, KÜLÖN BEJÁRATÚ KERTRÉSZ: a telek jogilag is (ügyvéd által készített megosztási szerződéssel) és fizikailag is (kerítés és kapuk) külön van választva az ikerszomszéd telkétől.
> NINCS KÖZÖSEN HASZNÁLT BEJÁRAT: az ikerház mindkét fele teljesen külön bejáraton keresztül megközelíthető (az utca felöl közvetlenül), így teljesen olyan, mintha önálló ház lenne.
> EGYEDILEG MÉRHETŐ FOGYASZTÁSOK: minden fogyasztás az ikerszomszédtól függetlenül, önállóan mérhető.
> BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG: a telek 30%-os beépíthetősége miatt akár egy teljesen új lakrész is kialakítható (lásd: bővítési rajz)
> SAJÁT ÍZLÉSRE SZABHATÓ: a kisméretű téglából készült belső falak (a tartófalak kivételével) szabadon mozgathatók, a helyiségek átvariálhatók.
> RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBA VEHETŐ: a ház jelenleg nem lakott, kiürítése szinte teljesen megtörtént, így rövidebb időn belül birtokba vehető.

INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE
Pomáz jól megközelíthető sík részén, a csendes Csobogó utcában, újépítésű házak környezetében kínálunk eladásra egy 100m2-es, 2 szintes, 3 szobás, felújítandó ikerházat 588 nm telekkel. A csendes, kertvárosi környezet ideális a város zajától elvonulni vágyóknak.

HÁZ JELLEMZŐI
A 70-es években gondos kezek által épült 2 szintes ikerház 1176 nm-es telken áll, amelyből az eladó ikerház félhez tartozó telekrész 588 nm. A ház a telekméret miatt még bővíthető! A telekre autóbeállási lehetőség könnyedén kialakítható. A ház összközműves, minden fogyasztás önállóan mérhető. A ház földszintjén található a kazánház egy utólagosan kialakított vécével, a konyha és egy szoba. Az emeleten találunk egy fürdőszobát vécével és két szobát.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
A ház teljes belső felújítást igényel. Az épület szerkezetileg (a tető szerkezetét is beleértve) stabil. Külső homlokzata szintén felújításra szorul. Fűtését korábban egy fatüzelésű kazán és egy régi cirko berendezés biztosította, azonban a fűtőberendezések már cserére szorulnak.

KÖZLEKEDÉS
A helyi buszjárat pár perc sétával elérhető, amellyel 6-7 perc alatt elérhető a HÉV állomás.

ELSŐSORBAN KÉSZPÉNZES ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Ár

Irányár 23,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Bradák László
Telefon +36 70 638 8 Mutasd
Email bh.bradaklaszlo@ Mutasd