Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege irodaház
Belső terület 1600 m²
Építési állapot használt
Telek terület 2000 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2008
Épület szintje 3
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Lift van
INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE
Az ingatlan Budapest III. kerületének északi részén, Békásmegyer központjában, minden irányból gyalogosan, tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető helyen, a Heltai Jenő téren található, amely a nagy forgalmú Szentendrei útról is jól látható.

KÖRNYEZET
A kiadó ingatlan közvetlen környezetében található a békásmegyeri piac, melynek felújítását 2017 májusára tervezi a helyi önkormányzat, befejezése 2018 végére várható. A megújuló piac nem csak a békásmegyeri lakosságot (kb. 50 ezer fő) vonzza majd, hanem az agglomerációból is nagy érdeklődésre, ezáltal nagyobb forgalomra lehet számítani.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
Az épülettel szemben található a 34-es, 134-es, 204-es és 296-os buszok megállója, 3 percre a H5-ös hév, és az M0-s autót kb. 5 perc alatt elérhető autóval.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI, JELENLEGI BÉRLŐK
Az épület 2008-ban nyitotta meg kapuit, 4 szintes (pinceszint, földszint, emelet és tetőtér) kialakítású, és 8 személyes lifttel található. Az épület egésze klímatizált, a fűtése központi kazánról történik. A pinceszinten található a Heltai fittness terem, a földszinten a K&H és az ERSTE Bank, az emeleten pedig a Budapest Bank. A kiadó 2 db üzlethelyiség szintén ezen a szinten található. A tetőtérben az EM Technology Hungary Kft. helyezkedik el.

Ár

Irányár 740 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Ökrös Eszter
Telefon +36 30 686 8 Mutasd
Email bh.okroseszter@ Mutasd