Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 2 szoba
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: újszerű
Épült 1975
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
Budapest, 3 kerületében, az Óbudai lakótelepen, HATALMAS PARKRA NÉZŐ, FRISSEN, ÉS IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, NAPFÉNYES. LOGGIÁS, 2 SZOBÁS, LAKÁS LIFTES HÁZBAN eladó.

A ház rendezett, jól karbantartott, jó lakóközösséggel. A házban a bejárati szint már felújításra került, új burkolat, új csempe , és új nyílászárót is kapott a ház.

Az ingatlan néhány lépcsőházból álló házban, nem a szokásos hosszú szalagházakban található. A lakás a Szentendrei úttól kb..3 percre, a Dunaparttól kb. 5 percre található, tehát a z ingatlan a Szentendrei út, és a Dunapart közé esik.

A LAKÁSBAN 2 NAGY SZOBA TALÁLHATÓ.

Az egyik jelenleg nappaliként funkcionál, ez 18 nm. a másik szoba 13 nm. A konyha pultos elrendezésű hangulatos bárszékekkel. A fürdőszoba és WC külön helyiséget kapott. A közlekedőben gardrobe szekrény biztosítja a lakók kényelmét.

A hangulatos, rattan bútorral és gyönyörű virágokkal berendezett loggia a lakás egyik ékköve, KELLEMES KÁVÉZÁSOKNAK AD HELYSZÍNT!

A lakásban teljes körű felújítás történt, az összes vezeték ki lett cserélve, valamint a fűtésrendszer is. A nyílászárok cseréje miatt semmilyen zaj nem hallatszik be az ingatlanba.

A helyiségek új burkolatot kaptak, a szobák parkettát, a konyha és fürdő, és külön WC járólapot kapott. Az előszoba elegáns biztonsági ajtós, és szintén járólapos.

A lakás a Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésnek magasságában található, egy CSENDES és abszolút kis forgalmú MELLÉKUTCÁBAN, csak az utcában lakók hajtanak ide be.

Az otthon melegét és meleg vizet távhő biztosítja havi 11 300 Ft-os átalány áron. A közös költség 10 560 Ft.

Infrastruktúra: A környék mindennel el van látva, üzletek, bevásárló központok, iskola, óvoda, orvos, éttermek, kávézók.

Közlekedés: kiváló: a Hév-től néhány percret található az ingatlan , erre jár a sűrűn közlekedő 9. busz, amellyel végig a Belvároson keresztül Kőbányáig is eljuthatunk, valamint több busz is közlekedik a közelben lévő Szentendrei úton, amellyel a város különböző pontjaira eljuthatunk.

A DUNA SZERELMESEINEK NAGYON AJÁNLOM, MERT KIKAPCSOLÓDNI, SÉTÁLNI, PIHENNI, SPORTOLNI IS TUDNAK A PERCEKRE LÉVŐ DUNA PARTON.

Várom megtisztelő hívásukat egész nap.

Ár

Irányár 33.99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Tóth Ildikó
Telefon +36 70 361 0 Mutasd
Email bh.tothildiko@ Mutasd
alkalmi vétel