Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás
Emelet 2.
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1900
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
VÁRRA PANORÁMÁS, 3 SZOBA HELYISÉGES, SZÉPEN FELÚJÍTOTT, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁS A BEM RAKPARTON!!!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest legkedveltebb Duna parti részén a Bem rakparton található a Szilágyi Dezső és a Corvin tér szomszédságában. A rendkívül patinás környezet számos előnnyel bír. Könnyedén és gyorsan megközelíthető, köszönhetően a 19-es és 41-es villamosoknak illetve a Batthyány téri metrónak. Az I. kerület egy egészen egyedi életérzést kínál azoknak akik szeretnének Budán élni, de nem akarnak felköltözni valamelyik hegyre távol a várostól. Itt ugyanis gyalog elérhető szinte minden amire csak szüksége lehet. A közelben található éjjel nappali, abc, piac, pékségek, neves éttermek, kávézók, cukrászdák és rendkívül hangulatos bárok, valamint több múzeum, templom és megannyi látványosság, illetve posta, bank, gyógyszertár, orvosi rendelő és gyógyfürdő is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az impozáns, 24 lakásos nagypolgári épület műszakilag kiváló, esztétikailag pedig jó állapotban van. A földszint, plusz 4 emeletes, társasház a Bem rakpart és a Fő utca felől is megközelíthető. A téglaépítésű, sátortetős ház 1890-ben épült. A házban a legfontosabb műszaki felújítások már megtörténtek, idén a vízelvezető csatornarendszert újították fel, legközelebb pedig a függőfolyosók, a lépcsőház és a lift felújítása következik. A háznak jelentős megtakarítása van amiből a felújításokat finanszírozzák.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan a társasház 2. emeletén helyezkedik el, megközelítése lifttel, vagy lépcsőházon keresztül is lehetséges. Az ingatlan néhány évvel ezelőtt teljes körű felújításon átesett, egy nappali, két háló, két fürdőszoba, konyha, külön WC, valamint egy előszoba alkotja. Elosztása rendkívül jó, minden helyisége tágas, nappalija és az abból nyíló hálószoba utcai nézetű, nyugati tájolású, csodálatos panorámával a Budai várra! Az ingatlan kiváló választás lehet befektetés gyanánt, bérbeadásra, elosztása és elhelyezkedése miatt igen népszerű lehet külföldiek körében is! A lakás tulajdonviszonya rendezett, birtokba vétele közös megegyezés alapján történik!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 90 nm
- nappali: 27 nm
- szoba: 22 nm
- szoba: 12 nm
- konyha: 3,5 nm
- előszoba: 16 nm
- fürdő: 5 nm
- fürdő: 2,5 nm
- WC: 2 nm
Belmagasság: 3,9 m

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 34.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízhasználatot, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítását, a szemét szállítás díját, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a ház biztosítását.
Minden más költség saját fogyasztás alapján fizetendő!

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb 6 nm-es saját tulajdonú, zárható tároló, a ház alatt lévő pincében.

PARKOLÁS:
A lakáshoz terem garázshely bérelhető a szomszéd épület mélygarázsában. Valamint a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizetőövezet, de a lakásba történő bejelentkezés után, az I. kerületi lakosok ingyenesen parkolhatnak az egész kerületben a vár területét kivéve.

Irányár: 109,9 MFt

Ár

Irányár 109,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 3 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd