Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 269 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 7+3 félszoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1989
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
A Budai Vár bejáratánál, a Bécsi kaputól induló csendes, rendezett zsákutcában egy 269 m2-es, - jelenleg iroda-üzlethelyiség - kétállásos garázzsal Eladó.

Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet egy exkluzív lakás kialakítására, mint amilyen például a hirdetésben szereplő látványterveken szerepel. Akár a képeken látható, vagy ahhoz hasonló lakást is álmodhat ide az az érdeklődő, akinek számára az is előnyt jelent, hogy minden egy szinten van.

A város közelsége, a Budai Vár közvetlen szomszédsága, a forgalom mentes csend és a jó levegő, - mindez saját lakás kialakításának a céljára, de akár beruházási célra is különlegesen értékessé teszi ezt a helyet. Az ingatlanban saját garázs, az utcában további parkolási lehetőségek vannak – még akkor is, amikor az egész városban ingyenes a parkolás.

Az ingatlant az új tulajdonosa kedve szerint alakíthatja, mert nagyon kevés a főfal. Inkább csak tartóoszlopok vannak, tehát a jelenleg szétválasztott tereket tetszőlegesen át lehet alakítani, vagy akár egybe is lehet nyitni.

Fontos megjegyezni, hogy az utca fonton lévő 7 db. ablak nagyobbra cserélhető. Erre vonatkozóan tervrajz, és érvényes építési engedély már rendelkezésre áll.


Az ingatlan Buda I. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Budai Vár közelében, csendes, barátságos utcában épült. Közvetlenül az épület mellett van a felújított Európa Liget, annak a túloldalán pedig a Bécsi Kapu. Autóval könnyen megközelíthető a Széna tértől, a Széll Kálmán tértől, vagy a rakpart felől a Batthyány tér irányából is, de a Batthyány tér 5-6 perces sétával is elérhető. Az utcát nem zavarja átmenőforgalom, és folyamatosan van parkolási lehetőség.

A közelben több kiváló étterem és remek kávézók vannak, a Mátyás-templom és a Halászbástya is könnyen elérhető.

Az ingatlan családi cégünk 1/1 tulajdonában van. Per és tehermentes. 45 napon belül birtokba tudjuk adni.

HA HIRDETÉSEM FELKELTETTE FIGYELMÉT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Ár

Irányár 239 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 Mutasd
Email info@ Mutasd