Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 95 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet magasföldszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda egyik legpatinásabb városrészében, a II. kerület Vízivárosban, a Szász Károly utcában helyezkedik el. A környék nagyon jó lokációjú. Pár perc sétára van a Széll Kálmán tér, ahonnan a város bármely pontjára eljutunk tömegközlekedési eszközökkel. A közelében található a Mechwart liget, ahol kialakításra került egy kis szabadtéri edzőpálya, játszótér, kutyafuttató a park hátulsó részében. A park közepén egy impozáns szökőkút áll, körbe lugas lett telepítve padokkal, amely pihenési és kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
Séta távolságra van a Mammut bevásárlóközpont, a Fény utcai piac, bankok, orvosi rendelők, iskolák és óvoda, Széll Kapu Park, Budai Vár és a Margit-sziget is könnyen elérhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 emeletes téglaépítésű társasház az 1950-as években épült. A társasházat folyamatosan renoválják. A közelmúltban került felújításra a lépcsőház nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is körfolyosók felújítása, lépcsőház festése, zárcsere, új levélszekrények. A belső és külső homlokzatot egyaránt kifogástalan állapotban van. A lépcsőház jól karbantartott, az épületben található lakások a lépcsőház folyosójáról nyílnak, mely szépen gondozott, tiszta, rendben tartott. Az épülethez tartozó belső udvar olyan , mint egy hatalmas növényház, tele örökzöld és különbféle növényekkel, amely egy kis ráfordítássall kellemes pihenőhellyé válhat a városi környezetben.


LAKÁS JELLEMZŐI:
Eladásra kínálok egy 95 nm-es magasföldszinti, 3 szobás hallos napsütötte 3 éve felújított klasszikus nagypolgári öröklakást. Nagyon ideális keleti fekvésű, aminek köszönhetően nagyon világos.
A lakás nagyon tágas, nagy összefüggő tereivel. Kialakításra került a mennyezetig érő gardrób és sok beépített szekrény, amelyekbe töménytelen mennyiségű holmi pakolható el.
A lakásból akár két külön bejáratú ingatlan is leválasztható, mivel a konyha saját ajtóval rendelkezik a belső udvar felé. Így igény esetén a konyha egy kis garzonná alakítható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 95 nm
előszoba: 4 nm
kamra: 2 nm
wc:1,5 nm
fürdő: 6 nm
hall: 11 nm
szoba1: 29 nm
szoba2:19 nm
szoba3: 9 nm

Belmagasság: 3,4 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban cirkókazán szolgáltatja a fűtést és a melegvízet.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 19 eFt, vízzel és a ház fenntartásához, karbantartásához szükséges alap költségekkel , a ház biztosításával együtt.
A többi költség egyéni fogyasztás függvénye.


PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. A környék fizetős övezet. Az éves parkolási díj 1000 Ft az itt lakók számára.

Ajánlanám családoknak hiszen elhelyezkedése és infrastrukturális adottságai miatt, tökéletes otthonná válhat. Az említett 2 lakássá választással még több lehetőség nyílik a hasznosításra. Akár kirepülő gyereknek saját lakássá alakítható garzon, de kiadásra is felhasználható, mert a környéken nagy a kereslet az ilyen paraméterű ingatlanokra.

Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, megegyezés szerint birtokba vehető.


Irányár: 69,9 MFt

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Várom hívását hétvégén is a 06203750399-es számon!

Ár

Irányár 69.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Gallyas Noémi
Telefon +36 20 375 Mutasd
Email bh.gallyasnoemi@ Mutasd