Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1900
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
RÖVID TÁVÚ KIADÁSRA ALKALMAS, FELÚJÍTOTT, 1,5 SZOBÁS, FÖLDSZINTI, EXTRA CSENDES LAKÁS A BELVÁROSBAN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan az 5. kerületben, az Astoria és Deák Ferenc tér között, a Semmelweis utcában található. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, pillanatokon belül elérhető minden fontos szolgáltatás.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1900-as évek elején épült, földszint +3 emeletes, lift nélküli, sátortetős ingatlan. Az épületben a földszinti lakások a belső udvarról, az emeleti lakások a lépcsőházból nyílnak. A házban jelenleg tetőfelújítás zajlik, ezt követi majd a villamoshálózat cseréje.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan a társasház földszintjén helyezkedik el, megközelítése az utcáról belépve, néhány lépcsőfok megtétele után, közvetlenül a ház udvarából lehetséges. Elhelyezkedés miatt teljesen csendes, nyugodt. A lakás felújítása folyamatban van, hamarosan befejeződik. Kicserélték a külső-belső nyílászárókat, minden helyiség új burkolatot kapott, megtörtént a falban futó gépészeti vezetékek cseréje, kiegyenesítették, glettelték és lefestették a falakat. Teljesen új villanybojler került a régi helyére, valamint egy konyha-étkező részt is kialakítottak. A lakás 4 helyiségből áll, egy konyha, étkező(ami hálónak is használható, ablakkal rendelkezik), részben galériázott nappali, valamint egy fürdőszoba alkotja. Belmagassága 3, 8 m, kivéve a konyhát és a fürdőszobát, ezekben a helyiségekben az álmennyezet miatt ugyanis alacsonyabb. Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, szerződés kötést követően, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan főleg rövidtávú kiadásra, vagy irodai célokra legalkalmasabb.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 40 nm (Tulajdoni lap szerint is!)
- szoba: 19 nm
- konyha: 12 nm
- étkező: 5 nm
- fürdő: 4 nm
Belmagasság: 3,8 m, konyhában és fürdőben alacsonyabb!

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gáz konvektor biztosítja, a meleg vízellátásról vadonatúj villanybojler gondoskodik. Saját vízóra nincs, a vízfogyasztás díját a közös költség tartalmazza.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 10.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges, mely fizetős övezet.

Irányár: 35,99 MFt

Ár

Eredeti irányár 39,9 millió Ft
Akciós ár 35,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 3 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd
csak nálunk