Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 59 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Erkély 1.5 m²
Kilátás utcára,
INGATLAN HELYSZÍNE:

VII. kerület, Belső-Erzsébet város legideálisabb részén, a Király utca elején, Deák Ferenc tértől 1 percre található. Számos látnivaló található a környéken, 2 percre a Budapest Eye, Erzsébet tér, Szent István Bazilika, Dohány utcai Zsinagóga, Andrássy út, Astoria.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1900-as évek első felében épült, Földszint + 5 emeletes bauhaus jellegű, lifttel is ellátott tégla épület. Mind külső, mind belső homlokzata, előtere, lépcsőháza szép állapotú, lakói folyamatosan ügyelnek a rendre és tisztaságra, valamint a folyamatos fejlesztésekre. Utcafronti részén üzletek övezik, belső része pedig egy tágas, rendezett, épület közötti részre néz.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Hivatalosan 57 nm-es, gyakorlatban 59 nm. Ezen felül kapcsolódik hozzá egy 1,5 nm-es erkély is. Az épület III. emeletén található, bejárata lépcsőházból nyílik. Állapota kifogástalan esztétikailag és műszakilag is. Elrendezése ideális, de igény szerint, a későbbiekben tovább alakítható. Előteréből nyílik szinte minden helyiség; utcafrontra néző nappalija, melyhez egy Hall kapcsolódik, a külön álló hálószoba, melyből egy kellemes hangulatú erkély nyílik, a külön álló konyha, a mellékhelyiséggel ellátott fürdőszoba, valamint egy kisebb tároló is. Konyhájából nyílik egy kamra is.

Kiadás szempontjából a lehető legjobb elrendezéssel és lokációval bír, ám saját részre, egyedül élőknek, pároknak akár hosszútávon is jó választás lehet, mivel a konyha Hall-ba történő áthelyezésével kész a család új tagjának a szobája is.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése házközponti, önálló vízórával, villanyórával és gázórával is rendelkezik.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 37 500 Ft/hó mely tartalmazza a fűtés átalányt, a közös költséget (takarítás, karbantartás, szemétszállítás díjait) valamint a felújítási alapot, amelyből a ház korszerűsítését és nagy felújításait fedezik. (lift felújítás, teljes elektromos hálózat felújítás, napkollektor rendszer, a ház összes nyílászárójának cseréje - beleértve a lakások nyílászáróit is, kazán cseréket )
Ezen kívül külön fizetendő mérőóra szerint: villany, víz, gáz, internet

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges.

Ár

Irányár 62,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 4 Mutasd
Email info@ Mutasd
alkalmi vétel