Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 79 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
== BEFEKTETŐK FIGYELEM == KITŰNŐ ÁR / ÉRTÉK ARÁNY == 500e Ft / nm == VILLÁMÁRON! ==

INGATLAN HELYSZÍNE:
Rákóczi út Osvát utcához közeli részén található, a Hauer cukrászdánál. Megközelíthetősége kiváló, Blaha Lujza tér M2 és 4-6-os villamos, Keleti pályaudvar M2, M4, valamint számos busz és trolibusz járat a közvetlen környezetében.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1900-as évek első felében épült tégla polgári épület. Állapota közepesen jónak mondható, környezetének megfelelő állapotban van. Lakói folyamatosan ügyelnek a rendre és a tisztaságra, összetartó, családias légkör jellemzi évtizedek óta. Az épület fejlesztését folyamatosan szem előtt tartják.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az épület III. emeletén található, melyre lépcsőn lehet feljutni.

Alapterülete 79 nm, 2 kifejezetten napos, tágas szobája visszaidézi az egykori polgári hangulatot. Ablakai részben tágas utcafrontra, részben udvari részre néznek. Elhelyezkedésének köszönhetően a forgalom nem zavaró és a napszakhoz mérten a lehető legtöbb fény éri! 3,7 méteres belmagasságának köszönhetően akár galéria is telepíthető, 2 teljes értékű teret kapva, növelve a kihasználható alapterületet.

Jelenlegi állapota: Felújítás alatt. A felújítása folyamatban van, melynek köszönhetően többek között új gáz / cirkó kazán lett telepítve, mely a fűtésen kívül a meleg vizet is szolgáltatja, új, nagy hatékonyságú, Duna Term radiátorokkal, teljes elektromos hálózata cserélve lett, illetve eredeti nyílászárói is renoválva lettek. Az új tulajdonosnak csupán az esztétikai részeket kell befejeznie (festés, új hidegburkolatok és szaniterek). Parkettája eredeti, megkímélt, összefüggő, így csiszolást, lakkozást követően a következő három évtizedben is kitart.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtéséről és meleg víz ellátásáról gáz / cirkó kazán gondoskodik, új elektromos hálózat, önálló vízórával felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
Havi közös költsége 16.000 Ft-ra tehető, mely magában foglalja a felújítási alapot, takarítás, karbantartás, szemétszállítás és közvilágítás díjait.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges. A környező mellékutcákban mindig adódik parkolási lehetőség, illetve a környéken több parkoló, mélygarázs is található.

ÁRA:
39.9 Mft, mely nem tartalmaz alkulehetőséget.


Ár

Irányár 38,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 4 Mutasd
Email info@ Mutasd
alkalmi vétel