Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 29 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1 szoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
FELÚJÍTOTT KIS LAKÁS A MEGÚJULÓ VÁROSLIGET MELLETT, MÉGIS KÖZEL A BELVÁROSHOZ!

Figyelmükbe ajánlom ezt a tulajdoni lapon 29 nm-es, valóságban 33.14 nm-es földszinti, egy szobás Dembinszky utcára néző, felújított lakást a VII. kerület Városligeti részén az Állatorvostudományi Egyetem közelében.
Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át.
Igényes hidegburkolatot kapott a fürdőszoba, szép modern konyhabútort építettek az ingatlan méretéhez képest jól használható konyha-étkezőben.
A lakás galériás szobája tágas, élhető méretű, két utcai ablakának köszönhetően kategóriájában fényes, a mosógépnek is helyet adó WC külön nyílik.

A közepes/jó állapotú, hangulatos lakóház rendelkezik anyagi forrásokkal, melyeket felújításokra fordítanak. 3-4 évvel ezelőtt esett át egy részleges tetőfelújításon, amit a közeljövőben folytatni fognak.
A lakásnak egyediséget ad a bejárati ajtó előtti, szomszéddal közösen használt, napfényes ~54 nm-es belső udvar, mely zárható a ház többi lakójától, így jól használható számos funkcióra, kezdve a bicikli tárolástól a baráti társasággal az udvarra kiülésre is.

A környék folyamatosan fejlődik, a gyorsan megközelíthető Városliget megújul az elkövetkezendő 2 évben.
A közelben éjjel-nappali bevásárlási lehetőség és egy nagyobb Spar is van, a környék trolihálózata és a közeli Keleti pályaudvarnál lévő metróvonalak (M2, M4) kiváló közlekedést biztosítanak a belváros, Buda és a Városliget felé egyaránt, de az Andrássy út és így a kis földalatti (M1) Bajza utcai megállója is 10 perc sétával elérhető.
Remek kis lakás, amely nem igényel további ráfordítást, így jó szívvel ajánlom első lakásvásárlóknak, egyetemistáknak, pároknak és befektetőknek egyaránt.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!

Ár

Irányár 24,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 4 Mutasd
Email info@ Mutasd