Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 87 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 2000
Épület szintje 1
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 6 m²
Kilátás utcára, kertre,
Budapest 18. kerületi belső 2 szintes téglalakás gk. beállási lehetőséggel eladó.

Eladásra kínálunk Gloriett telepen egy 4 lakásos társasházban egy 3.5 szobás 2 szintes téglalakást nagy terasszal, és gépjármű beállási lehetőséggel. A lakáshoz saját használatú kicsi kert rész tartozik.

Energetikai tanúsítványa B+ besorolású.

A lakás a 2000 évek elején épült téglából. Elosztása szerint, a földszinten egy előszoba, egy különálló WC+ kézmosó, egy kamra és egy jó nagy méretű amerikai-konyhás nappali, amelyhez kapcsolódik egy 6 nm-es terasz ami a belső udvarra néz.
A lakáson nagyon sok ablak van, a nappali időszakban napsütésben, fényárban úszik. Minden ablakon redőny van.

A felső szinten 2 egész és egy félszobát alakítottak ki. Ezen a szinten van a kádas + zuhanyzós fürdőszoba. A 20 nm járható padlásra a felső szint közlekedőjéből tudunk feljutni. A tető hőszigetelt.

Közös költség nincs!

Hívását a hét minden napján fogadom!

Ügyfeleinknek kedvezményes ügyvédi munkadíjat biztosítunk, ha hitelre lenne szükség a vásárláshoz több bank kínálatából tudja kiválasztani a legkedvezőbbet!
Budapest 18th district 2-story brick flat gk. with options for sale.

We offer for sale at Gloriett farmhouse in a 4-apartment condominium a 3.5 room 2-storey brick apartment with a large terrace and parking. The apartment has a small garden section for own use.

Your energy certificate is B +.

The apartment was built in the early 2000s of brick. It consists of a downstairs hallway, a separate WC + washbasin, a pantry and a large, large American-style living room with a 6 sqm patio that looks out onto the patio.
The apartment has a lot of windows, in the daytime it swims in the sunshine and in the light. Every window has shutters.

Upstairs there are 2 whole and one half rooms. On this level there is a bathroom with bathtub + shower. The 20 sqm walkable loft can be reached from the upper level passage. The roof is insulated.

There is no common cost!

I answer your call every day of the week!

We offer our clients discounted attorneys' fees if you need a loan to buy and you can choose the most favorable one from several banks!

Ár

Irányár 45 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Belázné Joli
Telefon +36 30 647 3 Mutasd
Email bh.belaznejoli@ Mutasd
kiemelt