Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás KL
BEFEKTETŐK FIGYELEM! BUDAPEST KÖZVETLEN HATÁRÁN PANORÁMÁS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!

INGATLAN HELYSZÍNE:

Budapest közvetlen vonzáskörzetében- a szó szoros értelmében a Budapest táblától pár száz méterre-Solymáron a Völgy utcában eladásra kínálok egy 1358 nm-es, panorámás lakóövezeti építési telket. Az ingatlan csendes, rendezett, biztonságos kertvárosi részén új építésű házak környezetében helyezkedik el.
A telek örökpanorámás. Fekvésének köszönhetően meseszép panoráma nyílik elénk a budai hegyekre és a környező hegyoldal szép házaira.

Legfőbb előnye mégis a csodálatos panoráma mellett, hogy a telek a főváros határán helyezkedik el, kiváló az infrastruktúra a környéken. Gépkocsival 15 perc alatt a központban vagyunk. Tömegközlekedési eszközzel /264,164, és a 64-es busszal /20 perc alatt jutunk el a Hűvösvölgy végállomásra, ahonnan akár busszal, akár a kötött pályás 56A, 61-es villamossal a Széll Kálmán téren vagyunk, ahonnan a város bármely pontját elérjük tömegközlekedési eszközökkel.
Közelben van számos bevásárlási lehetőség/ Aldi, Lidl, Spar, Cba/, iskola, óvoda, orvosi rendelő, benzinkút, ahol folyamatban van az elektromos töltőállomás kialakítása. Másfelől gyalogtávolságra vannak kirándulóhelyek azok számára akik a szabadidejüket sportolással, aktív életmóddal szeretnék eltölteni.

TELEK JELLEMZŐI:

A telek szabályos téglalap alakú, déli fekvésű. Lke-1 építési övezethez tartozik, amely kertvárosias lakóterület besorolású. Szabadonálló beépítési módra van lehetőség. A beépítettség legnagyobb mértéke 30%, így akár társasház építésére is alkalmas.
A zöldfelület legkisebb mértéke a telekmérethez viszonyítva 50%. A megengedett legnagyobb építménymagasság 6 m.
Az utcáról minden közmű /villany, víz, csatorna, gáz/, valamint kábel tv- internet bevezethető.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik a természet közelébe szeretnének élni, de nem szeretnének messze költözni a központtól.

Irányár: 51.980.000 Ft

Ár

Irányár 51,98 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Gallyas Noémi
Telefon +36 20 375 0 Mutasd
Email bh.gallyasnoemi@ Mutasd