Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 600 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás L3
Extrák építési telek, felépítménytől mentes, építkezésre előkészített, ikerház, vagy két független lakóépület is megvalósítható
Szentendre óvárosában, a 11-es út és a Duna által határolt részen eladó egy 600-as építési telek. A telek összközműves, építkezésre előkészített, felépítménytől mentes.
Az ingatlan/telek formája téglalap alakú, az utcafrontján keskenyebb, belső végén kiszélesedő, minden oldalán lakóépületekkel határolt.
A beépíthetősége elhelyezkedéséből adódóan egyedi (tervtanácsi) döntés függvénye, 30-50% közötti nagyságban, földszint + 1 emelet megépítése egy, vagy két tömegben lehetséges. (Gondolatébresztő látványtervek az elképzelésekről a képek között.)
Lokalizációja egyedülálló, Spar, HÉV, Volán busz, óvoda, általános és közép iskolák, posta és szinte az összes szolgáltató pár száz méterre, egy-két percen belül szinte minden elérhető. Belváros/sétálóutca 2 perc, Duna part 3 perc séta távolságban.
Akit a munkavégzése Budapesthez köt, könnyedén be tud jutni a kötöttpályás közlekedésnek köszönhetően a mindenkori forgalomtól függetlenül...

Ár

Irányár 38,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Szathmáry Csaba
Telefon +36 20 955 1 Mutasd
Email bh.szathmarycsaba@ Mutasd
csak nálunk