Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 5000 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Szentendrén panorámás telkek megvehetőek.

Püspökmajori részen a lépcsős volt tiszti házak alatt helyezkedik el. A szomszédos három telek is megvehető, így összesen kb. 5000 nm. eladó.
Jelenleg Vi, intézményi vegyes területként van a TSZT-ben megjelölve. Mezőgazdasági fásított terület.
Beépíthetőségük 15%.
Idézet Szentendre fő építészétől:„ Szentendre Építési Szabályzata (SZÉSZ) legfontosabb irányelve az volt, hogy „zöldmezős” új lakóterületeket nem jelöl ki. A nem szabályozott területeken a TSZT intézményi terület felhasználást irányoz elő a belterületen már kialakult, meglévő lakóterületek kiszolgálása érdekében.
Ezen tervezett területfejlesztések (iroda, kereskedelem, szolgáltató, szállás, kulturális, oktatási, közösségi, szórakoztató és sport rendeltetés) a város egésze szempontjából meghatározóak lehetnek. Továbbá rekreációs különleges és zöldterületi fejlesztések képzelhetők el itt. Az intézményi területen elhelyezhető igazgatási, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális rendeltetésű épületek, valamint iroda kereskedelmi, szolgáltató, szállás, kulturális, közösségi szórakoztató és sport rendeltetés (OTÉK szerint).”

A környék roham léptékben fejlődik, lakóparkok, új építésű családi házak tucatjait húzzák most fel. A Radnóti Miklós utca felőli oldalon busz jár. Közelben a V-8 uszoda, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda...

Telefonáljon, most érdemes befektetni a környéken!

Ár

Irányár 37,6 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Kormos Péter
Telefon +36 20 946 6 Mutasd
Email bh.kormospeter@ Mutasd
akciós ár