Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 122 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 2+2 félszoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 3 .
Komfort luxus
Fűtés hőszívattyús
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2018
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Terasz 26 m²
Kilátás kertre,
A TÓPARK LAKÓPARKBAN ELADÓ EGY KÖZEL 122 NM-ES, EGYEDI DESIGN ALAPJÁN, MINŐSÉGI ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KIALAKÍTOTT, HATALMAS TERASSZAL RENDELKEZŐ, TEHERMENTES PENTHOUSE LAKÁS.

A Tópark beruházás egyediségét kiváló elhelyezkedésén, magas minőségű építészeti megoldásain és gazdag természeti adottságain túl multifunkcionális jellege nyújtja. A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Minőségi kivitelezés, zajmentes otthonok, és a legmodernebb gazdaságos hűtő-fűtő rendszerek várják a vásárlókat. Hitel és CSOK igénybevétele lehetséges.

KÖRNYEZET
A Tópark Lakópark a Törökbálinti-tó mellett helyezkedik el, az M0 és M1 autópályák határolják. Az épületegyüttes a „Város a városban” koncepció mentén változatos és szinte minden igényt kielégítő életteret nyújt az ott lakók számára. A tó partján található futópálya, a projekten keresztül haladó Budapest-Balaton kerékpárút, az épületek mellett telepített modern játszótér számtalan kikapcsolódási lehetőséget rejt magában.

KÖZLEKEDÉS
Az ingatlan elhelyezkedéséből kifolyólag, az M0 és M1 autópályák közelsége lehetővé teszik Budapest számos, távolabbi pontjának gyors elérését, de kivételes lehetőségeket rejt azoknak is akik távolabbi, különösen Nyugat-magyarországi településekre szeretnének gyorsan eljutni.

A Volánbusz Zrt. elindította buszjáratát Budapest, Kelenföld vasútállomás M (Őrmező) és a Tópark Lakópark között, mely az autómentesen közlekedni vágyók számára jelent kényelmes megoldást.

ELHELYEZKEDÉS
A penthouse a Tópark lakópark J3 jelzésű épületének legfelső emeletén található. A lakáshoz zárt, egyedi kapukóddal nyíló ajtókon keresztül, rendezett lépcsőházon át vezet az út. Az épületegyüttesben lift működik, mely a mélygarázsból indulva szinte a lakás ajtajáig szállítja a lakókat.

AZ INGATLAN
A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, két fürdőszobából és egy háztartási helyiségből áll. A kialakítását úgy tervezték, hogy igényes és a mai kornak mindenben megfelelő otthona legyen az ide költözőknek. A nappali tágas, világos és exkluzív megjelenésű, a konyhabútor egyedileg tervezett asztalosmunka eredménye prémium kategóriás konyhagépekkel kiegészítve. A fürdőszobákban a burkolatok az olasz Ragno cégtől származnak, a beépített szaniterek is a lakás kivételes színvonalához igazodnak.
A telepített fűtésrendszer korunk egyik legmodernebbje: legyen tél vagy nyár, a távolról szabályozható, hűtő-fűtő hőszivattyús gépészeti rendszer könnyedén biztosítja a lakók által kívánt lakáshőmérsékletet.
A 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók árnyékolásáról elektromos redőnyrendszer gondoskodik.
A lakásba telepített, energiatakarékos lámpák, a függönyök és a beépített bútorok mind a megálmodott design részét képezik és nyújtanak komfortot és kivételes életérzést a leendő lakók számára.

Az ingatlanhoz két teremgarázs hely és egy közel 8 négyzetméteres tároló tartozik az épület alatti mélygarázsban, melyek külön megállapodás részét képezik.

Ár

Irányár 122,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Buda House Prime
Telefon +36 70 772 Mutasd
Email budahouseprime@ Mutasd