Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 117 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 4 szoba
Parkolás nincs
Emelet félemelet.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1905
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás udvarra, tűzfalra, függőfolyosóra,
CSAK NÁLAM, RUGALMASAN NÉZHETŐ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, a Gellért-hegy lábánál, közel az egyetemekhez helyezkedik el. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, hiszen pár lépésre van csak a-os villamosok megállója, de a Móricz Zsigmond körtérhez sem kell sokat sétálnunk, ahol további villamosokat, buszokat, valamint az M4 vonalát érhetjük el.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház a múlt század elején épült, magán viseli a kor építészeti stílusát. Földszint + négyemeletes, 43 lakás található benne. A házban lakókat lift segíti. A ház alsó szintjén, az utcafronton üzletek helyezkednek el. Az épület karbantartott, rendezett, jó állapotú. A villanyvezetékeket nemrégiben cserélték, az épület gáz alapvezetékét 2011ben újra cserélték, a liftet 2015ben felújították. Az előbbiekből is látszik, hogy közös képviselet gondos, a lakóközösség megbízható.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált 117nm-es ingatlan az épület félemeletén található és a lépcsőházból elérhető függőfolyosóról nyílik. Karban tartott lakás, a villanyvezetékeket kicserélték, az eredeti fa parkettát korábban felújították, nagyon szép állapotban van csakúgy, mint a vizes helyiségekben a hidegburkolatok. Jelenleg 3 nagy méretű és egy kisebb (10nm) szobával rendelkezik, beosztása igény szerint tovább alakítható. A bejárati ajtón keresztül a tágas előszobába lépünk be, innen szinte az összes helyiséget elérjük. A konyha használatát kamra segíti. Szintén az előszobából nyíló WC és a káddal felszerelt fürdőszoba ablakos, a világítóudvarra szellőztethető. A nagy belmagasságnak köszönhetően tágas, ablakai belső udvarra és a függőfolyosó felé néznek. A környék egyik legcsendesebb lakása! Nagy terekkel rendelkezik, barátságos, igazi nagypolgári atmoszférát áraszt, ideális otthon többgyerekes családnak is, ahol a gyerekek külön birodalmat rendezhetnek be. A nappaliban lehetőség van működő kandalló beépítésére is.

Irodának, rendelőnek, befektetésnek is tökéletes választás!

Az ingatlan tehermentes, rendezettek a tulajdoni viszonyok!

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 117nm. (részletesen az alaprajzon láthatja)
Belmagasság: 3,47m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést gázkonvektorok és egy szépen karban tartott fatüzelésű cserépkályha biztosítja, míg a meleg vizet a fürdőszobában és a konyhában lévő átfolyós rendszerű gázbojlerek szolgáltatják. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra felszerelésre került (2db).

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 21,475,- Ft, amely a szokásos házköltségeken felül tartalmazza a felújítási alapot is. A gázszámla 18,220,- Ft havonta átalányban fizetve. (meleg vízzel, fűtéssel együtt!)

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló a pincében.

IRÁNYÁRA: 72,9MFt

Ár

Eredeti irányár 74,9 M Ft
Akciós Irányár 72,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 5505, Mutasd
Email bh.steirerbence@ Mutasd
csak nálunk