Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1983
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre, parkra
CSENDES, VILÁGOS, PANORÁMÁS! KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a 3. kerület egyik legfrekventáltabb részén a kaszásdűlői lakótelepen található. A környék infrastruktúrája fejlett, minden igényt kielégítő. Közlekedés szempontjából szintén több, mint megfelelő, hiszen 1-8 percen belül HÉV és buszmegálló is elérhető. A városközpont 20 percen belül elérhető, a ház előtt áll meg a 118as busz. Ingyenes a parkolás, hely mindig van bőven. A közelben bevásárlási lehetőségek, vendéglátó ipari egységek szolgálják ki a napi, illetve alkalmi igényeket.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az társasház 1983ban épült mindössze 15 lakással és 5 lakószinttel. A lakóközösség összeszokott, rendes, csendes. Az épületet folyamatosan karban és tisztán tartják, legutóbb (kb 2 éve) a tetőszigetelést újították fel. Szintenként 3 lakást találunk, a lépcsőházba való bejutást kaputelefon segíti. A ház szigetelése és a fűtés egyedileg mérhetővé tétele tervben van, az épület jól áll anyagilag.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az ingatlan a negyedik, egyben a legfelső emeleten helyezkedik el. Lift nincs az épületben. Egy rövid szakaszon van csak szomszéddal közös fala, az előszoba és a konyha felől. Felette nincs lakás, csendes, napfényes, intim, panorámás otthon. Nagy előnye továbbá, hogy mindegyik hálószobája külön nyíló, ablakaik zöldre néznek. A korábbi évek folyamán mindenre kiterjedő felújításon esett át, melynek keretében műszakilag és esztétikailag egyaránt megújult. A fürdőszoba és a WC 2 éve, a konyha kb 6 éve, nyílászárói kb 4 éve, villanyhálózat 2 éve lett felújítva, idén tavasszal pedig festettek. A hasonló alapterületű ingatlanok közül ez a beosztású lakás a legélhetőbb.

Központi élettere az étkezővel egybe nyitott nagy méretű nappali, a hozzá kapcsolódó konyhával és erkéllyel. Egész nap világos, délután naplementéig napfényes, nagyon barátságos hangulatú. Hálószobái jó méretűek, kényelmesen berendezhetőek, a reggeli és a délelőtti órákban napfényesek. A fürdőszoba és a WC természetesen külön helyiségben kapott helyet, illetve a lakók kényelmét egy méretes gardrób helyiség is szolgálja.
Óbuda kétség kívül egyik legjobb ajánlata!

Tökéletes választás családosoknak, családot alapító fiataloknak, befektetésnek!

Rendezettek a tulajdoni viszonyok, tehermentes!

LAKÁS MÉRETEI:
Alapterülete 75 nm
nappali: 17,3 nm
hálószoba 1: 10,7 nm
hálószoba 2: 10,5 nm
hálószoba 3: 7 nm
Belmagasság: 2,61 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet a Távfűtő Művek szolgáltatja, ezek mennyiségét a háztömb aljában mérőóra méri. Műszakilag megújult, minden tökéletesen működik.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 12.500 Ft, amely a ház üzemeltetésével kapcsolatos költségeken kívül tartalmaz felújítási alapot is! Két vízórával rendelkezik. Fűtésdíj: átalányban fizetve mindössze 13.000 Ft/hó

Irányára: 44,5 MFt

Ár

Eredeti irányár 44,9 M Ft
Akciós Irányár 44,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 5505, Mutasd
Email bh.steirerbence@ Mutasd
csak nálunk