Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 82 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1914
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
ALKUKÉPES! TEGYEN AJÁNLATOT, MEGÉRI!
ISMEREM A HÁZAT, A LAKÁST!
HIVJON BIZALOMMAL!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az I. kerület egyik legfrekventáltabb részén a Naphegyen helyezkedik el, a Naphegy utca és a Lisznyai utca által határolt területen. A környék infrastruktúrája fejlett, minden igényt kielégítő. Közlekedés szempontjából szintén több, mint megfelelő, hiszen 2 perces sétára több busz és villamosmegálló elérhető. (busz:;villamos: 5elben bevásárlási lehetőségek, nívós vendéglátó-ipari egységek szolgálják ki a napi, illetve alkalmi igényeket. A környéken több zöld park, óvoda, iskola karnyújtásnyira található. A Tabán és a Naphegy tér pár perc séta csupán.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1920-as évek végén épült. 4 lakószinttel rendelkezik, ennek ellenére kis számú lakóközösség jellemzi. Az épületben gyönyörűen felújított lift is üzemel. A társasházat folyamatosan karban tartják, látszik az ott lakók odafigyelése. A közelmúltban újították fel a homlokzatot, a lépcsőházat, a liftet, a kapualjat és a tetőt. Nagypolgári hangulatú, tágas, szellős beltér jellemzi. Jelentős tartaléka van a lakóknak, melyből a karbantartásokat és az esetleges felújításokat is fedezni tudják.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 82nm-es lakás az épület 1. emeletén található. Igazi polgári hangulatú. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Beosztása jelen állapotában is megfelelő, de akár könnyedén tovább alakítható. Szinte az összes közfal bontható (alaprajzon a vékony falak). Nagy előnye, hogy minden szobája külön nyílik a hallból. A két nagyobb szoba ablakai utcára néznek délnyugati fekvéssel, míg a másik front egy tágas belső udvar felé tekint. Fekvésének köszönhetően a nap minden szakában szép világos lakás. A környékre jellemzően az utca kis forgalmú, egyirányú. Műszaki állapota közepes. A korábbi években történtek felújítások, akár kis ráfordítással költözhetővé lehet tenni (festés, parketta rendbetétele). Fűtését jelenleg cirkó készülék szolgáltatja, több saját kéménnyel is rendelkezik. Nagyobb felújítást vállalva igazi LUXUS lakássá tehető.

Tökéletes lehet családoknak, befektetésnek, reprezentatív irodának, magánrendelőnek! Tehermentes, rendezettek a tulajdoni viszonyok, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

LAKÁS MÉRETEI:
Alapterülete 82 nm
szoba 1: 22,2 nm
szoba 2: 21,3 nm
szoba 3: 10,9 nm
konyha: 7,1 nm
hall: 13,5 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
Fűtését jelenleg cirkó készülék szolgáltatja, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. Vízóra jelenleg nincs, ennek költsége a közös költségbe van beépítve. Több saját kéménnyel rendelkezik, így a központi cirkó beépítése egyszerűen megoldható.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 18.000 Ft, amely a ház üzemeltetésével kapcsolatos költségeken kívül tartalmaz felújítási alapot is, illetve a SAJÁT vízfogyasztást is.

Irányára: 62,5 MFt

Ár

Eredeti irányár 67 M Ft
Akciós Irányár 62,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 5505, Mutasd
Email bh.steirerbence@ Mutasd
csak nálunk