Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1920
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Bútorozottság megállapodás szerint
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
CSENDES, VILÁGOS! SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, KÖZJEGYZŐ ELŐTT KELL SZERZŐDNI!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a VIII. kerületben a Corvin negyed közvetlen közelében található. A környék infrastruktúrája fejlett, minden igényt kielégítő. Közlekedés szempontjából szintén több mint megfelelő, hiszen 1-2 perces sétára Metró-buszmegállók találhatók, a Corvin pláza 5 perc séta. Több óvoda, iskola, Nokia Skypark irodaház karnyújtásnyira.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős 37 lakásos társasház a 10-es évek végén épült, eredetileg földszint+1 emelettel. A második és harmadik emeletet a 60-as években építették rá. Műszakilag jó állapotban van, köszönhetően a korábbi évek folyamatos felújításainak. Tetőszerkezet cseréje-javítása, gáz alapvezeték cseréje, ereszek cseréje, csatornák cseréje megtörtént már.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 40nm-es lakás a 3. egyben a legfelső emeleten található. Lift nincs, de a lépcsőház tágas, pár lépcsőn könnyedén feljutunk. Belépve a előszobában, illetve az étkezős konyhában találjuk magunkat. A 3,4 méteres belmagasságnak köszönhetően minden helyiségnek kellemes mérete van. Két értékű szobája (18nm+12,5nm) napos, világos, egybe nyíló. A térkihasználást egy galéria segíti a hálószobában. Továbbá egy ablakos fürdőszoba Wc-vel része még az ingatlannak. Az elmúlt évek folyamán teljes körű, átfogó felújításon esett át, melynek keretében az összes vezetéket kicserélték, új meleg-hidegburkolatokat raktak le, nyílászárókat cseréltek (6 cellásak), új konyhabútort építettek be, szigetelték a falakat, vízórát cseréltek, fűtésrendszert korszerűsítették. Egy tisztasági festést és parketta csiszolást kapott pár napja. Fűtését korszerű elektromos panelek biztosítják (éjszakai, vagy nappali árammal is), olcsóbban és kényelmesebben a gázfűtésnél. A képeken látható gépekkel és bútorokkal kiadó.

LAKÁS MÉRETEI:
Alapterülete 40 nm
- nappali: 18 nm
- hálószoba: 12,5 nm
- étkezős konyha: 7,75 nm
- fürdőszoba: 2,2 nm
Belmagasság: 3,4 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
Fűtését korszerű elektromos panelek biztosítják (éjszakai, vagy nappali árammal is), olcsóbban és kényelmesebben a gázfűtésnél.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 9.800 Ft, a villanyszámla 15.000 Ft/hó átalányban fizetve.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges, beköltözéskor pedig az első havi bérleti díj. Minimum egy évre kiadó! Közjegyző előtt kell szerződni!

Bérleti díj: 110.000 Ft/hó+rezsi

Ár

Eredeti irányár 120 E Ft/hó
Akciós Bérleti díj 110 E Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 5505, Mutasd
Email bh.steirerbence@ Mutasd
csak nálunk