Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 430 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 798 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1992
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A jelenlegi építész-belsőépítész tulajdonos magának építette ezt a valóban lenyűgőző, hasznos tereit tekintve közel 500 négyzetméteres házat.
Óriási terek, nagyvonalúság, és otthonosság egyszerre jelen lévő, fantasztikusan végiggondolt elegye uralja.
Jelenlegi állapotában akár 3 generáció együttélésére alkalmas, emellett az elkülönített bejárattal rendelkező, 2 óriási szobát, és mellékhelyiségeket rejtő tetőtérben, egy vállalkozás üzemel, melynek a bérleti bevétele akár az egész épület rezsijét is ki tudja termelni.
A földszinten a hagyományos kandallóval felszerelt, kényelmesen nagy nappali/étkező mellett (természetesen a konyhán és a hálószobán kívül) egy 15(!) négyzetméteres fürdőszobának, egy elhúzható üvegfalakkal határolt - így télikertté alakítható, nem mellesleg grillsütőkkel, mosogatóval, komplett második konyhával felszerelt - terasznak, valamint egy vendégek számára külön fenntartott lakosztálynak van helye. (Utóbbi vendégrész önmagában egy kis előtérből, 2 szobából és saját fürdőszobából áll.)
Az alagsori szinten egy angol klub mintájára berendezett dolgozószoba és egy nappali/konyha/fürdő/háló kombinációból álló harmadik - fiatalosan berendezett - lakosztály található.
A házban lévő 2 garázsbeálló mellett egy harmadik gépkocsi parkoló is helyet kapott egy melléképületben.
A kert kiépítettsége méltó a házhoz: római lépcsős, vízforgatós és ellenáramoltatós medence, bográcsozó hely, óriási hinta.
A belátást körben megakadályozó betonfal kerítés monotonitását oszlopokat és légies kontúrokat imitáló berakások törik meg.

Ár

Eredeti irányár 195 M Ft
Akciós Irányár 194,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Kréth Lajos
Telefon +36 20 804 6 Mutasd
Email bh.krethlajos@ Mutasd