Rólunk

Rólunk

Budai lakások, házak és telkek megbízható ingatlanközvetítője.

Rólunk

A Buda House Partners Ingatlan Iroda 2008-ban alakult a gazdasági válság kezdetén, így a nehéz piaci körülmények között tettük le az alapokat. Képesek voltunk talpon maradni, megedződni, ma is folyamatosan alkalmazkodunk az ingatlanpiac változásaihoz és fent tudtuk tartani a folyamatos növekedést.


A BHP független, önálló gazdasági szereplő, ugyanakkor törekszünk az együttműködésre, MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagok is vagyunk és ennek köszönhetően élvezzük egy több száz irodából álló partneri közösség támogatását. Együttműködési megállapodásunk van a nagyobb franchise cégekkel, így megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy ingatlanjuk igazán nagyszámú érdeklődő számára elérhetővé válik. Együttműködésünk kiterjed a társszakmák gyakorlóira is, jó kapcsolatot ápolunk ügyvédekkel, építészekkel, belsőépítészekkel, befektetőkkel és számos, a tevékenységünkhöz kapcsolódó partnerrel.


Cégünk alapvetően lokális/helyi igények kielégítésére törekvő, budai ingatlan iroda, de jelen vagyunk a pesti oldalon is, főleg a belső kerületekben. Munkatársaink többsége hosszú évek tapasztalatával rendelkező, elkötelezett ingatlan szakértő, illetve ingatlan specialista.


Megbízóink és kereső ügyfeleink ügyfélcentrikus kiszolgálásban részesülnek, amely a személyes kapcsolatok ápolásán, bizalom építésen és kitartó, becsületes munkán alapul. Online tájékoztatás az ingatlan értékesítésének folyamatáról, pontos információ az ingatlan hirdetési portálokon való megjelenéséről.


Segítünk Önnek eligazodni a kaotikus ingatlanpiacon, tájékoztatjuk a piac aktualitásairól és trendjeiről, segítünk megtalálni otthonát, befektetését, segítünk megtalálni az ideális ingatlant, levesszük az Ön válláról az ingatlan eladás terheit, stresszeit.

Amennyiben hitelre van szüksége:
Teljes körű hitelügyintézést tudunk biztosítani, mivel Benks Kft. képviselet is vagyunk egyben. Bankfüggetlen hitel ajánlat 1 helyen, 15 bank kínálatából, DÍJMENTESEN!